Timetable

08:30

Hoe een smart city kan helpen in het vormen van Smart citizens

Alexander Vanwynsberghe // Aptus

Aptus staat gelijk aan IoT oplossingen en met hun platform CitySense bieden ze aan steden een centrale oplossing om hun city om te turnen tot een smart city. Leer van Aptus hoe IoT kan helpen van smart garbage tot smart parking, maar bovenal kan leiden tot smart citizens.

09:00

Augmented Reality gebruiken om de stad meer interactief te maken

Bert Waltniel // Bazookas

Bazookas uit Brugge is niet aan zijn proefstuk toe als het gaat om interactieve installaties en het gebruik van Augmented Reality. In deze sessie zal Bazookas een zicht geven wat allemaal kan met deze nieuwe technologie en waar een stad of gemeente Augmented Reality kan gebruiken in hun voordeel.

09:30

Ontbijt- en netwerkmoment

Date & time

donderdag 25 april 2019

Locatie

Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 Kortrijk

Upcoming events

28
mei

#SmartFactory

Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Hoe Power BI kan helpen in het berekenen en voorspellen van productiecapaciteit

Kohera is specialist als het gaat om Power Bi en in deze talk van 30 minuten zullen ze je meenemen in het toepassen van Power BI op het berekenen en voorspellen van productiecapaciteit. Aan de hand van een aantal real-life cases kan je zien hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe een factory omturnen tot een smartfactory dankzij IoT

Dankzij het partnership met IoT.nxt heeft Uptime Group een IoT platform in huis gehaald die gebaseerd is op concrete use cases en ervaringen. Het doel van deze sessie is om concrete gevallen van IIoT wereldwijd te evalueren en toe te passen op bestaande use cases bij ons.

20
jun

#SmartBusiness

Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk

Hoe Craft CMS kan helpen om je business meer smart te maken

Craft CMS is een state-of-the-art CMS die je niet alleen in staat stelt om een interactieve website te bouwen, maar ook een e-commerce site. Deze open-source technologie wordt volledig beheerst door het team van Digital Pulse en zij nemen je in deze sessie mee hoe je met marketing automation, Craft CMS en een mooie design je bedrijf meeloodst naar een nieuw digitaal tijdperk.

Quality Assurance als basis voor een smart business

Smart is uiteraard niet slim als het niet feilloos draait. Quality Assurance is de basis voor een feilloos werkend systeem en de mensen van M2Q zijn hier volleerde experts in. In deze laatste sessie van dit traject geeft M2Q een introductie van hoe je de goede processen neerzet om de ideale Quality Assurance aan te bieden.